Portfolio


FotografieVideografie


Op het gebied van videografie, hebben wij een aantal vaste partners waar wij mee samenwerken. Ook hebben wij diverse klanten en opdrachtgevers, die ons altijd weer weten te vinden. Zo mogen wij al geruime tijd, veel werk voor hun doen. Dit resulteert in een langdurige samenwerking, en zo ook wanneer de bedrijven aanzienlijk groeien door de video's die wij voor hun maken, is het fijn om te zien dat ze toch altijd voor ons bedrijf blijven kiezen. Samen met onze klanten bouwen aan een gezonde toekomst, waarin je zichtbaar blijft. Dat is waar wij bij Ramblebee media voor staan. Hieronder zie je een aantal voorbeelden, van onze vaste partners en bedrijven voor wie wij veel werk mochten doen. 


Jeffrey Kerkhove

Al sinds zijn kinderjaren is hij gefascineerd door camera's. In 2006 begon hij met het maken van stop-motion video's van Lego. In 2010 is hij begonnen met een online serie over zijn broer die aan motorrace deed. 2015 is het jaar waarin hij begonnen is met zijn eigen Youtube kanaal genaamd Jeffmovies. In 2022 is de naam van dat kanaal verranderd naar Jeffrey Kerkhove.

 

In de zomer van 2021 is hij begonnen met het maken van Tiktok video's over zijn werk in het autotransport. Aan het einde van 2022 is het hem gelukt om de 30.000 volgers te behalen.

 

Wij van Ramblebee Media and Travel, ondersteunen Jeffrey nu in het maken van zijn content. 

Hij is een vaste partner van ons team geworden.