Travel


Ramblebee Travel is gespecialiseerd in het organiseren van kleine autovakanties en rally's, waardoor avontuurlijke reizigers de kans krijgen om unieke en onvergetelijke ervaringen op te doen. Met een focus op het verkennen van pittoreske routes en schilderachtige bestemmingen, biedt Ramblebee Travel een platform voor liefhebbers van road trips en autoliefhebbers om samen te komen.


De autovakanties, zorgvuldig samengesteld door Ramblebee Travel, combineren de opwinding van het rijden met de geneugten van het ontdekken van diverse landschappen en culturen. Of je nu de voorkeur geeft aan rustige ritjes door schilderachtige dorpjes of uitdagende rally's over kronkelende bergwegen, Ramblebee Travel heeft voor elk wat wils.

 

De rally's geven de deelnemers de mogelijkheid om hun rijvaardigheden te testen terwijl ze deel uitmaken van een enthousiaste gemeenschap van gelijkgestemde individuen. Deze evenementen bieden niet alleen de spanning van competitie, maar ook de gelegenheid om nieuwe vriendschappen te sluiten en samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

 

Met Ramblebee Travel kunnen autoliefhebbers genieten van de vrijheid van de open weg, de schoonheid van diverse bestemmingen ontdekken en de opwinding van een gemeenschap van gelijkgestemde reizigers ervaren, allemaal tijdens een zorgvuldig georganiseerde autovakantie of rally.

Toertochten

Wij organiseren jaarlijks toertochten, deze zijn altijd verbonden aan bepaalde thema's. Zo zal onze eerste toertocht een van grote omvang zijn. Geheel deze tocht zal je 7 dagen lang worden meegenomen over de mooiste wegen van Viva La France.

Rally

Ga met ons mee op rally, helemaal verdwalen in de expeditie middenin de natuur. Voor iedereen die houdt van out of the box, de mooiste natuur en de wildste avonturen. 

 

Zo hebben wij diverse Rally's die wij aanbieden, gemiddeld duren deze 10 tot 14 dagen. Het is dus van belang dat je voldoende doorzettingsvermogen hebt, om de eindstreep te halen! 

Tijdens deze Rally zal je diverse opdrachten en obstakels moeten trotseren, zien wij jou aan de finish?