Rally TeamHet ontstaan van Team Ramblebee


In 2019 ontstond Team Ramblebee uit een passie voor de Dodge Rams en een sprankje creativiteit. De wens om een zwarte Dodge Ram met gele accenten te bezitten was groot, en leidde tot de ontdekking van de speciale editie, de Dodge Ram Bumblebee. Maar deze auto vond ik persoonlijk nog niet af. 

Het idee om deel te nemen aan een rally kwam tijdens een brainstormsessie met vrienden, waarbij de keuze viel op The Viking Rally.

 

Bij de inschrijving voor het avontuur ontstond de uitdaging om een teamnaam te bedenken. Met de Dodge Ram als inspiratiebron en het concept van bezige bijen in gedachten, ontstond de naam Ramblebee. Een samenvoeging van Ram (Dodge Ram), Ble (Bumblebee), en Bee (werk Bij).

Zo werd Team Ramblebee geboren, een uniek team met een speciale band met hun Dodge Ram, klaar om de rallywereld te veroveren.De missie van Team Ramblebee


Voor Team Ramblebee draait het niet alleen om de kick van rallyracen, maar ook om het maken van een verschil. Dit jaar hebben we ons opnieuw verbonden aan Stichting Noah4All.

Hun missie:

Voor mensen met een uitzichtloze al of dan niet levensbedreigende ziekte inclusief gezin en/of familie met hulp van collega’s een wens laten uitkomen door het aanbieden van een bijzondere dag. Zo wordt ook een prachtige herinnering voor later gecreëerd voor alle betrokkenen.

 

 

Ter herinnering aan Noah Lamers, die de reden was voor het oprichten van onze stichting, willen we jaarlijks een dag organiseren voor kinderen die patiënt zijn van één van de kinderziekenhuizen die Nederland telt.

 

Onze missie is simpel: rally rijden met een doel. Terwijl we onze passie voor avontuur en snelheid op de rallyroute laten zien, willen we ook bewustwording creëren en fondsen werven voor Stichting Noah4All. Door ons tweede jaar op rij aan dit goede doel te wijden, streven we naar niet alleen rallysucces, maar ook naar een blijvende positieve impact op de levens van degenen die onze steun het hardst nodig hebben. Team Ramblebee - waar avontuur en goedheid samenkomen op de weg.WORDT NU SPONSOR!Het ontwerpAanstaande Rally's


- Viking Rally 2024Voltooide Rally's


- Viking Rally 2023Onze Rally auto


Basiskenmerken

Merk: Dodge

Model: Ram 1500

Kleur: Zwart

Brandstof: LPG & Benzine

Carrosserie: Pick-up truck

Aantal zitplaatsen: 5

Aantal wielen: 4

Motor

Aantal cilinders: 8

Cilinderinhoud: 5654 CC

Max. vermogen: 295 KW / 401 PK